Kompetenčni center za prilagojeno računanje z nizko porabo energije

Tetramax Logo

Spletna delavnica: Priprava uspešnega poslovnega modela z vidika odprtega razpisa za podjetniške projekte v okviru TETRAMAX

9. 6. 2020, 13 h - 15 h (CEST).

Na delavnici je strokovnjak s področja priprave poslovnih modelov, Andro Goblon, govoril o poslovnem modelu Kanvas in z vidika razpisa TETRAMAX za »Entrepreneurial Technology Transfer Experiments (TTX)« pojasnil, kako ga uporabiti pri izdelavi uspešnega poslovnega modela.

Iz vsebine:

Kanvas je orodje za oblikovanje poslovnih modelov, ki ga lahko uporabljajo podjetja ali druge organizacije za oblikovanje ali inoviranje poslovnih modelov, za razvoj novih produktov ter številne druge namene. Kot zelo uporaben se je izkazal tudi v okviru projektnega dela. Oblikovanje in testiranje poslovnega modela s pomočjo kanvasa je cenejše in ga je možno narediti v veliko krajšem času v primerjavi s pripravo poslovnega načrta, pridobljene informacije pa so verodostojnejše.

Gradivo predstavljeno na delavnici:
Predstavitev TETRAMAX in razpisa za podjetniške projekte.
Poslovni model Kanvas in kako ga uporabiti.
Posnetek predavanja A. Goblona.

The TETRAMAX project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement number 761349.